{"comensals"=>4, "dificultat"=>2, "temps"=>90.0}
Ingredients:
- 200g de gelat de vainilla
- 200g de gerds
Per al pastisset
- 450g de moniato
- 110g de mantega
- 200g de sucre
- 120ml de llet
- 2 ous
- 20g de maizena
- 1 canonet de vainilla
Per a la galeta
- 100g de farina fluixa
- 100g de mantega
- 100g de sucre
- 60g de nous
- 10 galetes Maria
Preparació:
- Per al pastisset: poseu els moniatos al forn a 180ºC i deixeu-los-hi fins fins que estiguin ben cuits.
- Peleu-los per un passapurés perque quedin ben fins.
- Barregeu en un bol els ous amb el sucre i la part interior de la vainilla. Incorporeu-hi la mantega fosa i la llet i remeneu-ho tot.
- Afegiu-hi la Maizena i, finalment, el puré de moniato i la canyella en pols.
- Emmotlleu-ho en una safata no gaire alta, prèviament encamissada, i poseu-ho al forn 35-40 min a 170C. Deixeu-ho refredar.
- Per a la galeta: trenqueu les galetes amb les mans a bocins i barregeu-les amb la resta d’ingredients. Enforneu-ho tot a 180ºC fins que quedi ben daurat. Durant la cocció heu d’anar remenant la barreja. Reserveu-ho.
- Talleu una porció de pastís de 10×10cm.
Escalfeu-la al forn un moment, fins que sigui tíbia. Col·loqueu-la al mig del plat.
Related posts by tag
Improve this page