Brownies
{"dificultat"=>1, "temps"=>35}
Ingredients:
- 200g de mantega
- 150g xocolata negra
- 150g sucre
- 125g farina
- 4 ous
- un grapat de nous
- vainilla
Preparació:
- Preescalfeu el forn a 185º.
- Trossegeu la xocolata i poseu-la en un bol per fondre-la al bany maria, juntament amb la mantega.
- Passeu la farina i el cacau en pols tot junt pel sedàs; d’aquesta manera, els dos ingredients us quedaran perfectament barrejats. Reserveu-ho.
- De tant en tant, aneu remenant la xocolata i la mantega per poder controlar que es desfaci i no quedin bocins de xocolata. Un cop desfeta, retireu el bol del bany maria i incorporeu-hi la mescla de farina i cacau en pols. Remeneu-ho tot plegat fins que obtingueu una massa homogénia. Reserveu aquesta massa fins que noteu que ha baixat de temperatura.
- En un altre bol, bateu els ous amb el sucre; us anirà molt millor si feu servir una batedora eléctrica amb les barnilles.
- Quan la massa estigui temperada, afegiu-hi la barreja d’ous i sucre. No cal que ho remeneu gaire.
- Trossegeu les nous i afegiu-les a la massa.
- Unteu la safata del forn amb una mica d’oli i col·loqueu-hi a sobre el paper de coure. L’oli farà que el paper quedi enganxat a la safata i no es bufi.
- Aboqueu la massa a la safata i repartiu-la per unificar-ne el gruix.
- Enforneu-ho durant uns 20 minuts. Passat aquest temps, doneu la volta a la safata per equilibrar-ne la cocció i deixeu-ho al forn uns 10 minuts més. Sabreu que la massa ja està llesta quan es comenci a esquerdar la part superior.
- Traieu-ho del forn i deixeu reposar la safata sobre una reixeta. L’escalfor de la mateixa massa l’acabarà de coure. No la desemmotlleu fins que estigui completament freda. Talleu-ne porcions quadrades, d’uns 5-6 cm, i escampeu-hi sucre de llustre pel damunt.
https://www.youtube.com/watch?v=Xv4ibRE_ZQA
Related posts by tag
- 07 Nov 2024 daisyUI — Tailwind CSS Components
- 04 Mar 2024 Using personal gems with Bundle without bothering your colleagues.
- 12 Jul 2023 Protomaps - A serverless system for planet-scale maps